Nimeni nu știa asta! Ce făcea Elena Ceaușescu în spatele ușilor închise ale vilei din Primăverii

Cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu a fost cu siguranță unul dintre cele mai marcante din istoria României. Chiar daca s-au scris multe lucruri despre relația celor doi în mediul politic, puține au fost cele legate de intimidate și timp liber. Vila din Primăverii ascunde însă multe secrete, care încep să iasă ușor la iveală.

Elena Ceaușescu, mult iubita și apreciata tovarășă avea obiceiuri destul de greu de crezut în zilele noastre. Tovarășă din Primăverii reușea să se ocupe de plăcerile personale, astfel că, de fiecare dată când avea ocazia, acesta făcea yoga. În plus, pentru a se ocupa de acest lucru, ea își ruga servitorii să părăsească vila, după care începea să practice yoga.

Nicu Ceaușescu a “convertit-o” la yoghinism

Cel care a reușit să o convingă pe Elena Ceaușescu de practicile yoga a fost nimeni altul decât fiul său, Nicu Ceaușescu. Profitând de statutul de fiu de președinte, Nicu a umblat prin lume, unde a căpătat diverse obiceiuri. Astfel că, după întoarcerea de la studiile din Elveția, unde se presupune că ar fi învățat să practice yoga, Nicu ar fi povestit toate aceste lucruri mamei sale, pe care a și convins-o de puterea benefica a yoghinismului.

Ceauseasca făcea yoga în secret

Parteneri