Noi dezvăluiri ies la iveală! Draga Olteanu Matei și-a prevestit Moartea chiar înainte cu o zi

În cadrul unei transmisiuni directe la jurnalul de la Antena Stars, Cristi Brancu a făcut o serie de confesiuni sfâșietoare despre moartea celebrei actrițe de comedie! Fostul prezentator TV a dezvăluit că Draga Olteanu Matei și-a prevestit moartea chiar cu o zi înainte de a intra în comă!

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul actriței Draga Olteanu Matei! Starul comediei românești a trecut în neființă, luni noapte, după ce starea ei de sănătate s-a agravat. Potrivit spuselor lui Cristi Brancu, situația limită cu care s-a confruntat marea actrița a fost cauzată de schimbarea medicamentației pe care o lua pentru afecțiunea de care suferea, tratament care nu era potrivit organismului ei.

”Problema care survine a început practic, acum două săptămâni, când doctorul care a tratat-o pe doamna Draga și pe soțul ei ani la rând, s-a îmbolnăvit, a trebuit să vină la București pentru a se trata și un alt doctor s-a ocupat de ea! Așa cum spunea doamna doctor, a fost un alt tratament. Un tratament care se pare că nu era potrivit organismului și suferinței doamnei Draga”, a declarat Brancu la Antena Stars.

Draga Olteanu Matei și-a prevestit moartea

Cristi Brancu a dezvăuit că înainte de a intra în comă, Draga Olteanu Matei i-a mărturisit lui Ion Antonescu că sfârșitul ei este aproape. Și chiar dacă actrița glumea de multe ori pe tema decesului său, spusele ei au avut o altă greutate de data acesta.

„Este o perioadă tristă pentru tot ce înseamnă teatrul românesc. Cu o zi înainte de a ajunge în spital, i-a povestit lui Ion Antonescu că mi s-a schimbat medicația și cred că nu mai am mult de trăit. Putem spune că a simțit că acest sfârșit se apropie. Deși de multe ori glumea pe această temă. A fost o degradarea foarte rapidă, față de ce i s-a întâmplat în vară, când nu mai avea nicio problemă.”, ne-a dezvăluit Cristi Brancu.

Parteneri