O bătrână de 98 de ani a fost bătută și omorâtă în propria casă de un tânăr de 19 ani care era drogat

Crimă odioasă comisă în comuna Vulturești, județul Olt. O bătrână în vârstă de 98 de ani a fost bătută cu sălbăticie, batjocorită și omorâtă în propria casă. Suspect este un tânăr de 19 ani, care a fost reținut pentru tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

O femeie de 98 de ani, din județul Olt, a murit după ce a fost bătută crunt cu pumnii și picioarele şi apoi violată.

Principalul suspect este un băiat de 19 ani, din comuna Vulturești, care, drogat fiind, a intrat în casa bătrânei să fure bani.

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorii au reținut, în noaptea de marți spre miercuri, pentru 24 ore, un tânăr de 19 de ani, din Vulturești, Olt, pentru tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

„În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit.

În continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, potrivit Mediafax.

Tânărul a continuat să o agreseze fără milă pe bătrână, după care a sugrumat-o.

Parteneri