O companie aeriană care se află în topul preferințelor românilor oferă înmormântare gratuită în cazul unui pasager infectat cu Covid-19

Pe măsură ce granițele se deschid în lume, poți zbura cu încredere spre următoarea ta destinație.Compania aeriană Emirates este prima din lume care oferă asigurare de sănătate completă călătorilor diagnosticați cu Covid-19 în urma zborului. Inițiativa este pusă în practică sub directiva conducătorului din Dubai, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Călătorii își pot rezerva zboruri pe emirates.com sau de la o agenție de turism și vor primi automat asigurare de sănătate, cu acoperirea tuturor costurilor în cazul infectării cu Covid-19. Asigurarea este valabilă timp de 31 de zile de la primul zbor.

Și asta nu este tot! Într-un anunț recent, Emirates a anunțat că oferă călătorilor înmormântarea gratuită dacă sunt infectați cu Covid-19.

Astfel, dacă un pasager este testat pozitiv în timpul călătoriei, Emirates acoperă cheltuielile medicale, până la 176.000 de dolari. De asemenea, compania va plăti 118 dolari pe zi pentru cheltuielile de carantină – cum ar fi o cameră de hotel – pentru două săptămâni. Și, în cel mai rău caz, Emirates oferă 1.500 de dolari pentru înmormântarea pasagerului.

Parteneri