O cunoscută dansatoare din România conduce noaptea prin Capitală fără să dețină permis de conducere

Denisa Despa, ce spui de asta? Dansatoarea maneliștilor a comis-o grav în plină noapte. Tânăra s-a urcat în mașină și a gonit pe străzile Capitalei, însă fără să aibă permis? Curaj sau inconștiență?

Cititorii fideli ai Spynews.ro au trimis pe adresa redacției imagini compromițătoare cu Denisa Densa, dansatoarea maneliștilor! Tânăra apare la volan, dar fără să aibă permis de conducere și gonește pe străzile Capitalei!

Denisa Despa conduce noaptea fără permis! Curaj sau inconștiență?

Denisa Despa, curaj sau inconștiență? Vedeta, surprinsă conducând noaptea  fără permis! / VIDEO

Un nou caz zguduie lumea showbiz-ului. Cititorii fideli ai site-ul Spynews.ro au trimis în urmă cu puțin timp pe adresa redacției imagini ”șocante” cu Denisa Despa, celebra dansatoare a maneliștilor!

Tânăra a fost filmată în urmă cu mai multe luni în plină noaptea la volanul unui bolid de lux, însă ce e mai grav e faptul că aceasta nu are permis! Probabil într-un moment de adrenalină, Denisa Despa s-a urcat la volanul mașinii și fără să mai țină cont că își poate pune atât viața ei în pericol, cât și a celorlalți din jur, aceata a gonit pe străzile Capitelei fără pic de reținere!

Nu a ținut cont de nimic în miez de noapte!Îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu leopard, Denisa Despa nu a ținut cont de nimic și a plecat la plimbare la ceas de seară.Aceasta a mers pe mai multe străzi principale ale Capitalei, dar se poate vedea pe filmarea primită că intră și într-o benzinărie!

Să fie vorba oare de prea multă inconștiență sau Denisa Despa a vrut să vadă cât curaj are? Rămâne de văzut și așteptăm să comenteze chiar ea imaginile!

Parteneri