O femeie a fost omorâtă de iubitul ei gelos care a aruncat-o pe geam după ce o suspecta că îl înșeală

O femeie de 37 de ani din Queens, New York, despre care inițial s-a crezut că s-a sinucis, a fost, de fapt, omorâtă de iubitul ei gelos, care o suspecta că îl înșală.

Femeia a fost bătută cu brutalitate și apoi împinsă pe fereastră de la etajul, potrivit People, care citează surse judiciare.

Iubitul ei, Shmuel Levine, în vârstă de 34 de ani, se certau în apartamentul ei în după amiaza de 26 octombrie, dar conflictul a devenit la un moment dat violent. Bărbatul ar fi bătut-o și ar fi sufocat-o, iar trupul ei plin de răni a fost descoperit în fața clădirii în care locuia.

Inițial s-a crezut că a fost vorba de o sinucidere, însă examenul medico-legal a stabilit că femeia avea „traume neobișnuite”, după care moartea ei a devenit suspectă.

Levine le-a mărturisit într-un final anchetatorilor că el și iubita lui s-au certat pentru că ea l-ar fi înșelat. „I-am spus că nu mai pot suporta. A recunoscut că m-a înșelat și apoi i-am spus:„ Pot să vă văd telefonul?” Nu mi-a dat telefonul, așa că am încercat cu forța să îl iau. Era la podea și mă lovea cu piciorul”, a spus bărbatul, care a mai precizat că întreaga scenă a durat cam un minut.

Bărbatul a mai spus că sufocat-o cu brațul, după care a aruncat-o pe fereastră.

Un vecin a auzit zgomote și a ieșit din casă. Atunci l-a văzut pe Levine ieșind din lift. „Avea un rucsac și o placă cu role și părea stresat. L-am întrebat dacă mută mobilierul, pentru că se auzeau zgomote din casa lor, iar el mi-a spus că nu poate vorbi cu mine, pentru că se grăbește. Nu era supărat, ci degrabă grăbit, ca și cum l-ar fi așteptat o mașină”, a spus vecinul.

După puțin timp a auzit ambulanțele și a văzut-o pe vecina lui căzută de la etaj. Danielle Marrano a murit după 6 ore, la spital.

Levine a susținut inițial că el și iubita lui s-au certat și că ea a luat pastile și a sărit pe fereastră, însă medicul legist a descoperit leziuni care nu puteau fi provocate prin cădere.

Bărbatul este acum anchetat pentru crimă și riscă 25 de ani în închisoare.

Parteneri