O femeie de 62 de ani a fost găsită fără viață pe balcon după ce nu a suportat pierdea soțului

O femeie a fost găsită fără viață pe balconul locuinței sale din Titu, județul Dâmbovița. O nepoată i-a găsit trupul neînsuflețit și a anunțat imediat autoritățile. Cum și-a găsit aceasta sfârșitul?

Descoperire șocantă pe balconul unui bloc din Dămbovița! O femeie a fost găsită fără viață de către nepoată. Ce cred anchetatorii
O femeie a fost găsită fără viață în balconul locuinței sale din Titu, Dâmbovița, iar oamenii legii cred că aceasta s-ar fi sinucis din cauza depresiei.

O femeie de 62 de ani a fost descoperită fără viață pe balconul locuinței sale din Titu, județul Dâmbovița, chiar de către o nepoată. Anchetatorii ajunși la fața locului sunt de părere că au de-a face cu o sinucidere, iar apropiații aprobă această teorie șocantă.

Femeia locuia la parterul unui bloc din orașul Titu. Era mamă a două fete, care erau la casele lor. Cu doar o seară înainte, victima vorbise la telefon cu o nepoată căreia îi spusese că nu se simte prea bine și că simte că sfâșitul îi este aproape. Îngrijorată, ruda femeiii s-a dus să vadă ce se întâmplă cu aceasta, însă i-a găsit trupul neînsuflețit pe balcon.

Apropiații au declarat că femeia era în depresie după ce soțul i-a murit și că nu își mai putea revenii, fiind măcinată în ultima vreme de gânduri negre.

„Avea momente de depresie, să zic aşa. Singurătatea. Se simţea foarte singură. Eram în permanenţă, ea la noi, noi la ea”, a afirmat fratele femeii decedate.

Și vecinii au cuvinte de laudă la adresa ei, spunând că era cunoscută ca o femeie gospodină, cumsecade, însă singurătatea și-a spus cuvântul, soțul murind în urmă cu mai mulți ani, iar copii fiind stabiliți fiecare la casa lui.

Femeia din Titu, descoperită moartă pe balcon, urmase tratamente împotriva depresiei
Cei dragi mărturisesc că aceasta fusese chiar și la clinici de specilitate și a urmat mai multe tratamente pentru a-și tratat depresia, însă fără reușită, deznodământul fiind unul trist.

Slavatorii veniți la locul tragediei au încercat să o resusciteze pe femeia de 62 de ani, însă fără succes, fiind declarat decesul. A fost deschisă și o anchetă în acest caz, urmând a se afla împrejurările în care femeia și-a găsit sfârșiturl.

Parteneri