O femeie se află în stare gravă după ce animalul de care avea grijă de peste 20 de ani a atacat-o cu sălbăticie

O femeie se află în stare gravă după ce a fost atacată de o gorilă. Ea avea grijă de animal, de aproximativ 19 ani.Îngrijitoarea unei grădini zoologice din Madrid, a fost bătută de o gorilă pe care o îngrijea de aproape două decenii. Victima este acum intubată, are ambele mâini rupte, o rană la cap și multiple fracturi.

Accidentul șocant a avut loc la o grădină zoologică din Madrid. Duminică, o gorilă și-a atacat îngrijitoarea în momentul în care aceasta își efectua îndatoririle. O anchetă este în desfășurare în acest caz.

Victima, de 46 de ani, a intrat dis de dimineață în țarcul gorilelor, așa cum făcea zi de zi pentru a-și efectua treburile zilnice. La scurt timp, Malabo, gorila mascul a grădinii zoologice, care are 29 de ani, a atacat-o. Anumite surse susțin că animalul ar fi fost luat prin surprindere, chiar în momentul în care se pregătea să mănânce, și atunci a pus-o la pământ pe îngrijitoare.

Gorila Malabo și-a atacat îngrijitoarea

„A trântit-o, dar fără să-și folosească enorma putere pe care o are la cele 200 de kilograme ale sale”, a menționat un purtător de cuvânt.

Îngrijitoarea se află în stare gravă. În prezent, este intubată, a suferit un traumatism cranian, un traumatism toracic cu multiple fracturi și fracturi deschise la ambele brațe.

După teribilul incident, gorila a fost îndepărtată de angajați cu ajutorul stingătoarelor de incedii. Ulterior, veterinarul i-a aplicat o injecție cu tranchilizant. În prezent se face o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat exact.

Reprezentanții grădinii zoologice au precizat că Malabo a fost crescut cu biberonul de îngrijitori și în mod normal are o legătură afectivă cu aceștia. Victima lucra la grădina zoologică de 19 ani.

Potrivit La Vaguardia, un asemenea incident nu s-a mai întâmplat în istoria de 49 de ani a grădinii zoologice din Madrid.

Parteneri