O gravidă a fost ajutată de un polițist de la Rutieră să ajungă în timp util la maternitate pentru a naște

O gravidă care a fost ajutată de un polițist de la Rutieră să ajungă în timp util la maternitate, unde a dat naștere unui băiețel, i-a mulțumit agentului pentru intervenția inedită.

Cristina a fost ajutată de un polițist de la Rutieră să ajungă la o maternitate din București.Agentul care i-a escortat prin traficul din Capitală este la a șaptea intervenție de acest fel, în 23 de ani de carieră.”Nu îi cunosc numele, l-am “acostat” din mers, dar îi mulțumesc din suflet pentru viteza cu care ne-a dus ieri din Chitila până la Spital. Dacă nu era dumnealui, aveam toate șansele să nasc în mașină. Felicitări domnule politist și mulțumesc, sunteți una din excepțiile de la regulă!”, a scris tânăra mămică pe Facebook, unde a postat o filmare făcută în mașină, în drum spre spital.

Important de precizat este că polițistul e la a șaptea intervenție de acest fel în 23 de ani la Rutieră.

”Mulțumim pentru inedita intervenție, Marius! (De altfel, a 7-a de acest gen în 23 de ani de când este polițist la rutieră). În mod cert ești un exemplu și o inspirație. P.S. Felicitări proaspetei mămici!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Parteneri