O mireasă de 36 de ani a fost omorâtă în bătaie de către mirele care a devenit gelos pe unul dintre invitați

O mireasă de 36 de ani a fost ucisă în bătaie în ziua nunții, în fața nuntașilor îngroziți, de mirele care a devenit gelos pe un invitat prezent la marele eveniment.

Oksana Poludentseva, de 36 de ani, a fost ucisă în bătaie la petrecerea ei de nuntă, din Novosibirsk, Rusia.Călău i-a fost chiar mirele, care a devenit gelos pe un oaspete aflat la petrecere.Oksana Poludentseva și-a găsit sfârșitul sub loviturile noului ei soț, Stepan Dolgikh, de 33 de ani, la petrecerea lor de nuntă din Novosibirsk, Rusia.

Mirele a fost arestat la scurt timp după tragedie iar oamenii legii au constatat că este vorba de un recidivist. De fapt, Oksana și-a cunoscut călăul în perioada în care acesta era condamnat pentru omor. Orbită de iubire, femeia a crezut până în ultimul moment că îl poate schimba.

Martorii la tragedie le-au spus polițiștilor că mirele, amețit de alcool, a început să-și lovească mireasa după ce a devenit ”gelos” pe un oaspete aflat la petrecere. Ca să se răzbune, bărbatul și-a lovit mireasa cu pumnii și picioarele până a văzut că nu mai mișcă, apoi i-a aruncat trupul într-o râpă din apropierea casei lor, scrie Mirror.

Nimeni nu i-a sărit în ajutor miresei, oamenii fiind prea speriați să intervină și să încerce să-l oprească pe mirele furios.

În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut că și-a ucis soția, iar acum își așteaptă sentința.

Parteneri