O nouă despărțire zguduie lumea mondenă! Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după un mariaj de 8 ani

O nouă despărțire zguduie lumea showbizului românesc. După un mariaj de mai mulți ani, dar și după ce au devenit părinții a două fetițe, Pepe și Raluca Pastramă vor divorța!

Nimeni nu se aștepta la un astfel de anunț, mai ales că niciodată Pepe și Raluca nu au întâmpinat probleme în cuplu, însă iată în urmă cu puțin timp cântărețul a ținut să precizeze printr-un scurt video postat pe canalul său de YouTube că mariajul dintre el și soția lui, Raluca Pastramă, s-a terminat.

Pepe și Raluca Pastramă ajung la divorț!
Se pare că, potrivit spuselor lui Pepe, Raluca a fost cea care a decis să pună punct mariajului dintre ei doi, iar de mai bine de două săptămâni deja aceștia nu mai locuiesc împreună.

Cântărețul a ținut să precizeze că trece printr-o perioadă foarte grea, mai ales că împreună cu Raluca au și două fetițe, iar pentru Pepe a fost foarte greu să le spună că el și mama lor vor fi nevoiți de acum să meargă în viață separat.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube!

Pepe, foarte afectat de divorțul dintre el și mama fetițelor sale!

Pepe a ținut să mai declare că între el și Raluca nu a existat un motiv major care a dus la despărțire, însă chiar și așa după multe încercări de a repara situația și de a încerca să-și mai dea o șansă, se pare că sunt nevoiți acum să semneze actele și fiecare să meargă pe drumul lui.

”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a mai spus Pepe.

Pepe și Raluca s-au căsătorit civil în anul 2012!
Pepe și Raluca au ajuns la oficiul de stare civilă în urmă cu 8 ani, mai exact în 2012. Atunci aceștia au spus DA, iar în 2014 cei doi au ajuns să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, iar la altar au fost conduși de către nașii lor, cântăreața Andra și soțul ei!

Aceștia au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu 6 ani, atunci când s-a născut fiica lor,Maria, iar în urmă cu trei în viața lor a apărut și cea de-a doua fetiță a familiei, Rosa!

Parteneri