O nouă veste șochează showbizul! S-au despărțit dupa 10 ani

O nouă veste bombă șochează din nou showbiz-ul românesc! Cristina Cioran și Traian Văduva s-au despărțit după 10 ani de relație! Ce spune fosta prezentatoare TV despre fostul iubit?

Când credeam că nimic nu ne mai surprinde, o nouă veste bombă a șocat pe toată lumea. După zece ani de iubire necondiționată și planuri de viitor, Cristina Cioran și Traian Văduva au decis să o ia pe drumuri separate. Anunțul oficial a fost făcut chiar de către fosta prezentatoare TV. Vedeta a declarat în mod oficial că nu mai formează un cuplu cu Traian Văduva.

Cristina Cioran și Traian Văduva s-au despărțit după 10 ani de relație

Cât despre motivul care a produs ruptura, Cristina Cioran nu a vrut să dea prea multe detalii. Șocant este faptul că, în vara anului trecut, blondina și Traian Văduva își făceau planuri de căsătorie, iar bărbatul chiar îi oferise un inel. Unde mai puneți că a cerut-o de nevastă la petrecerea Vicăi Blochina!”Nu mai sunt în acea relație, ne-am despărțit. Nu mai suntem împreună”, a declarat Cristina Cioran pentru playtech.ro.

Ce spune fosta prezentatoare TV despre relația cu Traian Văduva

Despărțiea celor doi a fost total neașteptată pentru toată lumea, mai ales că frumoasa blondină se arată de fiecare dată și mai îndrăgostită de bărbatul iubit. În urmă cu ceva timp, Cristina Cioran spunea că relația pe care o are cu Traian Văduva este una ”mișto”, cu multe suișuri și coborâșuri, însă, nu-i displăcea absolut deloc. Ba chiar considera că nu este genul de femeie care și-a dori o relație perfectă.

“E o relație mișto, cu tot felul de urcușuri și coborâșuri că na, nu suntem perfecți, dar într-un fel e mai bine așa. Decât să te prefaci o viață și când nu mai poți să o iei razna, mai bine o relație unde totul să fie foarte sincer și lucrurile care deranjează spuse pe nume”, spunea Cristina Cioran, în urmă cu ceva timp.

Se mai certau ca în orice cuplu, dar mereu se împăcau și nu lăsau lucrurile nerezolvate. Cristina a povestit că ea făcea întotdeauna primul pas atunci când venea vorba de împăcarea de după ceartă. Cât despre motivele de la care porneau discuțiile, unele complet banale. Se pare că de această dată nimeni nu a mai făcut niciun pas, iar iubirea celor doi a ajuns la final.

”Ne certăm, nu este armonie deloc între noi. Totuși, eu fac întotdeauna primul pas spre împăcare. Ultima oară când ne-am certat a fost dintr-un lucru banal, pentru că el a refuzat să schimbe programul la TV. Sunt foarte vocală atunci când ne certăm, eu ridic tonul, doar că el mă ignoră total. Eu sunt cea care măcăne şi el cel care nu mă bagă în seamă”, mai povestea vedeta.

Parteneri