O renumită cântăreață a transmis în mediul online că a divorțat. Artista a precizat că a învățat lecții importante din relația anterioară

Anca Țurcașiu (50 de ani) a șocat showbiz-ul autohton datorită veștii pe care a împărtășit-o cu fanii în urmă cu puțin timp. Renumita cântăreață a anunțat în mediul online că a luat decizia de a divorța de bărbatul lângă care se vedea până la bătrânețe.

Vedeta și medicul Cristian Georgescu au fost căsătoriți timp de 22 de ani, perioadă în care a venit și primul loc copil. Actrița și fostul partener de viață s-au cunoscut în anul 1997, în Statele Unite ale Americii, unde ea concerta și el își făcea profesia. Cuplul are un băiat pe nume Radu.

Frumoasa artistă nu a dezvăluit motivul pentru care a luat decizia de a divorța de bărbatul care i-a fost alături aproape jumătate din viață. Anca Țurcașiu a precizat că în ultima perioadă a învățat câteva lecții importante fiind sigură că în viitor îi va fi mai bine.

Artista Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!”, a scris frumoasa artistă pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Anca Țurcașiu a mărturisit că în ciuda acestei separări rămâne optimistă și demnă. Mai mult decât atât, vedeta este convinsă că mai devreme sau mai târziu va fi din nou fericită și iubită. Artista spune că are multă iubire de împărtășit și va face asta până la finalul vieții.

Parteneri