O tânără de 23 de ani a fost reținută de polițiștii din Sibiu după ce și-a șantajat iubitul care era căsătorit

O tânără de 23 de ani din Sibiu a fost reținută de polițiști după ce și-a șantajat iubitul, un bărbat căsătorit cu care avea o relație de mai mult timp.

Tânăra de 23 de ani i-a cerut bani în repetate rânduri bărbatului cu care avea o aventură.
Sibianca a fost prinsă în flagrant de polițiști. Potrivit polițiștilor, în perioada august – septembrie 2020, femeia i-ar fi cerut bărbatului diverse sume de bani, pentru a nu-i spune soției lui că cei doi au avut o relație și că, la un moment dat, a rămas însărcinată.

Prinsă în flagrant, tânăra a fost reținută de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

“În fapt, tânăra este bănuită că, în perioada august – septembrie 2020, ar fi pretins și primit în mod repetat diverse sume de bani de la un bărbat pe care l-ar fi amenințat că îi va spune soției acestuia despre faptul că cei doi au întreținut raporturi sexuale în urma cărora tânăra ar fi rămas însărcinată. Tânăra a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit sibiu100.ro.

Parteneri