O tânără din județul Mureș, Alexandra Bodi i-a îngenuncheat pe vloggeri celebri! Ce face alături de soțul ei pe Tik Tok

O tânără din județul Mureș a reușit să îngenuncheze vloggeri celebri și să-l bată în vizualizări până și pe „Cheluțul” lui Dorian Popa, cu niște filmulețe de-a dreptul halucinante.

Alexandra Bodi, din Mureș, se poate lăuda cu niște cifre la care artiști celebri nici nu îndrăznesc să viseze. Într-un timp record, femeia a reușit să înregistreze aproape 280.000 de fani și 4,2 milioane de aprecieri.Spre comparație, îndrăgitul artist Dorian Popa, cu al său Cheluțu’, a înregistrat, în total, 172.000 de aprecieri. Culmea, Alexandra Bodi nu a impresionat fanii nici cu alura de fotomodel, nici cu imagini din vacanțe exotice sau cu mașini de lux. Ci, dimpotrivă

Locuind într-o casă sărăcăcioasă, alături de soțul ei, Ionuț, Alexandra a făcut milioane de vizualizări cu filme în care apare gătind tocănițe sau trebăluind prin ogradă. În unul dintre filmele „de top”, care a înregistrat 1,2 milioane de vizualizări și a strâns zeci de mii de comentarii, gospodina Bodi apărea făcând o… mămăligă.

Filmul care a rupt gura târgului a fost, însă, postat în urmă cu două zile. În 24 de ore, acesta a fost văzut de aproape două milioane de oameni, iar comentariile referitoare la aceste imagini sunt de prisos.

Parteneri