O tânără româncă din Amsterdam a fost bătută crunt de către unul dintre clienții săi

O tânără româncă din Amsterdam a fost bătută crunt de către unul dintre clienții săi. Fata este acum în comă, iar medicii nu cred că se va mai trezi vreodată, ba chiar se așteaptă să își dea ultima suflare în orice clipă.

O româncă din „Cartierul Roșu” nu se va mai trezi niciodată, după ce un client a băgat-o în comă! Medicii se așteaptă să moară în orice clipă: „Am călcat-o în picioare”
O tânără din Amsterdam se află în comă de mai bine de opt luni, după ce clientul ei a bătut-o crunt

Un proces lung ș dureros a început în urmă cu mai bine de opt luni, când Simona, o tânără româncă din Brăila, a ademenit un client care a bătut-o crunt, lăsând-o inconștientă. Totul a început într-o seară în care Kees, un bărbat de 25 de ani din Amsterdam, a băut și fumat în oraș alături de un prieten. Ajunși în Cartierul Roșu, unde prostituatele sunt la dispoziția oricui, Simona și o prietenă de-ale ei de origine germană, Elaheh, i-au ademenit pe cei doi în apartamentul lor.

Băiatul de 25 de ani a plătit inițial 200 de euro pentru el și 100 pentru prietenul lui, apoi a mai plătit și cu cardul alți 650 de euro. După 15 minute petrecute într-una dintre camere, Simona și clientul ei pleacă la domiciliul tinerei, situat pe Oudezijds Achterburgwal.

Simona a vrut să facă rost de câți mai mulți bani de la clientul său.Între timp, românca i-a trimis un mesaj soțului ei din România și l-a anunțat că bărbatul cu care se va duce la apartament i-a mai dat 300 de euro. Văzând că clientul are dare de mână, Simona a încercat să îl țină cât mai mult în compania ei, astfel încât să mai poată stoarce bani de la el.

După doar o oră, Kees a sunat la 112, anunțând că a bătut până aproape de moarte o prostituată. Înainte însă, tânărul și-a anunțat un prieten să cheme ajutoare, pentru că faptele lui îl vor costa amarnic.

„Am fost păcălit, sună la Poliție. Aproape că am omorât pe cineva, viața mea s-a terminat!”, a fost mesajul, însă prietenul a cerut mai multe detalii, pentru a știi ce să le spună oamenilor legii. Kees a răspuns: „Am călcat-o în picioare pe curvă”.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit-o pe SImona inconștientă, cu fracturi serioase la nivelul capului și ale feței, fiind intrată deja în comă. De opt luni românca se află în comă, iar medicii nu cred că se va mai trezi vreodată.

Simona avea o viață diferită în România

Elaheh a declarat oamenilor legii că Simona are un soț și un copil acasă, și că nu avea probleme cu banii, tot ce făcea era pentru distracție, fiind o amatoare de petreceri.

Soțul ei o descrie pe tânără ca o femeie încăpătânată și rebelă, care a făcut întodeauna tot ce și-a dorit. Cei doi au împreună o fetiță, dar și o afacere în Brăila.

Simona a lucrat o bună perioadă ca prostituată în Spania, apoi a ajuns în Amsterdam cu ajutorul unor prieteni. Acolo lucra șase zile pe săptămână, iar de trei ani făcea naveta între Olanda și România. Când era acasă lângă familie, românca petrecea o lună în care se ocupa de treburile casei, dar și de magazinul pe care îl deținea în oraș.

Se transforma complet atunci cânr revenea în țară, nevorbiind niciodată despre băutură, sex sau droguri. În Amsterdam, în schimb, nu exista seară în care să nu își facă de cap cu băuturi scumpe și cocaină.

Cum își motivează agresorul fapta oribilă

Agresorul ei susține că nu își amintește mare lucru din noaptea în care i-ar distrus complet viața tinerei, ci doar că prostituata ar fi râs și l-ar fi ironizat, numindu-l bebeluș, ba chiar l-ar fi și filmat gol, șantajându-l.

„Am crezut că o să mă șantajeze, să posteze videoclipurile online. Mi-a spus că sunt un bebeluș. Eram speriat și tremuram tot, îngrozit. Mai întâi o împingere, apoi o lovitură, apoi am lovit continuu. Nu mai știu exact”, au fost mărturiile agresorului.

Din data de 1 martie, de când s-a întâmplat tragedia, Simona nu s-a mai trezit, ba chiar starea ei se agravează pe zi ce trece. medicii se așteată ca femeia să moară în orice clipă din cauza rănilor grave suferite.

Parteneri