Oana Roman a surprins pe toată lumea! Vestea neașteptată în legătura cu soțul ei, Marius Elisei

Oana Roman a surprins pe toată lumea, după ce a postat mai multe fotografii alături de soțul său, însoțite de un mesaj uau. Ce se întâmplă chiar astăzi cu Marius? Vedeta a scris totul pe Instagram!

S-a spus că se vor despărți, însă, se iubesc mai mult ca niciodată. Oana Roman radiază de fericire! Vedeta își aniversează astăzi soțul și a reușit să surprindă pe toată lumea cu mesajele postate în mediul online. În dreptul mai multor fotografii alături de Marius Elisei, Oana a scris câteva rânduri emoționante la adresa bărbatului iubit.

Ce anunț a făcut Oana Roman despre soțul său

Oana Roman nu a ezitat să-i facă declarații de dragoste soțului său, în public și a reușit să închidă toate gurile rele și zvonurile care nu-i dădeau pace. În plus, postările sale au venit însoțite de multe inimioare, toate dedicate lui Marius.

”La mulți ani @EliseiMarius! Să ne trăiești sănătos! Tati, te iubim!”, ”La mulți ani, soțule!”, sunt mesajele postate de Oana.

Oana și Marius sunt căsătoriți de șase ani

Acum este mai clar ca niciodată că iubirea dintre cei doi este mai puternică decât speculațiile apărute. Oana Roman și Marius Elisei sunt căsătoriți de șase ani și au o căsnicie de vis. Au lăsat în urmă toate problemele trecutului și se arată mai îndrăgostiți ca niciodată pe rețelele de socializare. Vedeta pune tot mai multe poze cu soțul și fiica sa, semn că este mai mult decât fericită.

Parteneri