Oana Zăvoranu le-a dezvăluit fanilor mai multe lucruri personale fără nicio reținere

O vedeți mereu, fie la televizor, fie pe rețelele de socializare, dar v-ați întrebat vreodată ce studii are, de fapt, Oana Zăvoranu? Actrița a stat de vorbă cu admiratorii ei din mediul virtual și le-a dezvăluit adevărul, fără nicio reținere.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. De când s-a lansat în carieră, pe lângă frumusețe, celeba actriță s-a remarcat întotdeauna prin firea ei deschisă, gata să spună lucrurilor pe nume. Deși pe unii poate i-a deranjat faptul că spune adevărul verde-n față, vedeta a demonstrat că nu ține cont de gura lumii și că nu-și schimbă caracterul doar pentru cei care nu ar îndrăgi-o pentru asta.

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a fost așadar mereu o fire vocală. Actrița a arătat de multe ori că nu ține cont de inhibiții și că nu se ascunde după deget. La fel a făcut și când a fost întrebată ce studii are, de fapt, satisfăcându-le imediat fanilor această curiozitate.

De curând, Oana Zăvoranu a organizat pe contul ei de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri. Cu această ocazie, frumoasa vedetă le-a dezvăluit fanilor faptul că a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, anunț ce i-a luat prin surprindere pe internauți, având în vedere faptul că mulți o cunosc în ipostaza de actriță.

Actrița a obținut nota 8,27 la licență

Dezvăluirile nu s-au oprit aici, iar Oana Zăvoranu a fost la fel de transparentă și când a vorbit despre tema aleasă la lucrarea de licență. Totodată, faimoasa actriță le-a transmis admiratorilor că a obținut la ea nota 8,27.

„Să nu râzi. Am ales licența la criminalistică și viză, elementele tactice și metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare… Am luat 8,27”, a scris Oana Zăvoranu la InstaStory.

Parteneri