Oana Zăvoranu nu se mai oprește și lansează zilnic noi acuzații la adresa divelor din România

De când și-a anunțat Pepe divorțul, Oana Zăvoranu nu se mai oprește din a lansa atac după atac în mediul online, fie la adresa fostului soț, fie la adresa influencerițelor din România! ”Querida” a postat noi acuzații la adresa divelor care se promovează zi de zi și nu are de gând până când nu va face dreptate!

Vă era dor de Zăvo? Căci, nouă da! De când Pepe și-a anunțat divorțul, Oana Zăvoranu este de neoprit! Fie că lansează acuzații dure la adresa fostului soț, fie că se ia de toate influencerițele din România, ”Querida” nu are de gând să tacă deloc și vrea să facă dreptate așa cum știe ea mai bine.

După ce a spus mai multe cuvinte ”frumoase” la adresa Christinei Ich, diva sexy nu s-a putut abține și a făcut o postare de zile mari pe rețelele de socializare, însă, de această dată, adresată tuturor influencerițelor din România! Oana susține că are de gând să le ia pe toate la rând și nu se va opri până când nu le va scoate toate ”nebuniile” din cap.

Focoasa brunetă este de părere că nu ai cum să faci ”reclamă” la atâtea produse, într-un interval scurt de timp, așa cum fac majoritatea influencerițelor de la noi! Zăvo consideră că multe fete și femei se confruntă cu probleme cu tenul din cauza recomandărilor făcute de anumite ”vedete” de la noi din țară care nu testează cum trebuie produsele pe care le promovează!

”Zecile de mii de mesaje primite imi confirma clar ca sunteti insetati de subiectul asta, al INFLUENCERELOR MY ASS’, aceasta specie de s****😂 Am sa le iau pe rand pe toate alea care sufera mult de ele si promit ca pana nu le scot basinile din cap nu ma las 😇 Nu poti face ZILNIC reclama la 10 creme pentru ca e logic ca nu ai TIMPUL NECESAR SA LE TESTEZI PE TOATE 10 si nu le poti recomanda. De aia va ies BUBE”, a scris Oana.

”Querida”, război total cu influencerițele

În plus, ați văzut-o vreodată pe ea să facă asta? Nici gând! Oana este de părere că, dacă va face vreodată vreo reclamă la ceva, atunci va fi vorba despre un produs pe care îl folosește de foarte mult timp și care știe că nu va face rău nimănui! Iar asta nu este tot!

Zăvo i-a tras la răspundere chiar și pe urmăritorii divelor vizate, susținând că din cauza lor își construiesc locuințe de sute de mii de euro și dorm în așternuturi de, cât credeți? 8.000 de euro!

”M-ati vazut voi vreodata pe mine sa fac reclama la ceva si sa va astenizez de dimineata pana noaptea cu asa ceva? Oare de ce? Eu as putea face reclama NUMAI LA CEVA CE IUBESC, CUNOSC SI FOLOSESC DE MULTA VREME si astfel imi ASUM SA VA RECOMAND! Pe spinarea voastra isi fac baragladinile astea case, dressinguri si va zic cum dorm ele in asternuturi de 8000 roni🤢”, a continuat ea.

Parteneri