Oana Zavoranu o ataca pe Oana Roman dupa ce a fost facuta agresiva

Oana Zăvoranu iese la atac, iar după ce Oana Roman a declarat despre ea în urmă cu doar câteva zile că e o femeie agresivă, bruneta a venit și cu replica!

În urmă cu mai mulți ani între Oana Zăvoranu și Oana Roman a fost un scandal de proporții, asta după ce bruneta a criticat-o dur pe fiica lui Petre Roman că nu slăbește și că nu are grijă de corpul ei.

Oana Roman a descris-o pe cea cu care s-a luptat o bună perioadă!

Cum cu toții o știm pe Oana Zăvoranu, actrița e foarte directă de fiecare dată și nu mai ține cont de nimic, indiferent de persoana despre care e vorba, iar asta s-a întâmplat din nou astăzi, iar de aici până la un ”plin război” a mai rămas foarte puțin.

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman a fost provocată să o descrie pe cea care a criticat-o dur în trecut, Oana Zăvoranu, în trei cuvinte, iar ea nici nu a vrut să treacă peste întrebare și a spus totul verde în față, însă acum o ”va costa dur”.

„Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, spunea Oana Roman despre Oana Zăvoranu!

Oana Zăvoranu i-a răspuns Oanei Roman cu o replică dură!
Cum vorbele circulă destul de repede în mediul online, Oana Zăvoranu a fost rugată de fani să spună ce va face acum după ce Oana Roman a spus asta despre ea în direct, iar replica ei a venit imediat, bineînțeles atacând-o dur pe vedetă pentru kilogramele pe care le-a avut.

Aceasta a postat o poză cu ea atunci când se lupta cu greutate, iar în dreptul imaginii a adăugat și o melodie care avea pe fundalul sunetul unui… porc!

”Cine mă, Purcelușa Peppa? Așteaptă și vezi!”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram!

Parteneri