Olguța Berbec se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, însă parcă nici așa nu e mulțumită

Olguța Berbec se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, însă parcă nici așa nu e mulțumită. Cântăreața de muzică populară recunoaște că vrea și un al treilea copil, dar oare cum a reacționat soțul ei la auzul acestei vești?

Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni din nou părinții unei fetițe. Cei doi au împărtășit minunata veste și în platoul Acces Direct, iar emoțiile de pe fețele lor au fost vizibile.

Cântăreața de muzică populară își dorește o familie numeroasă, astfel că nu vrea să se oprească din făcut copii. Ea și soțul ei au în plan aducerea pe lume a încă unui nou membru, de data aceasta, un băiețel.

Întrebată de reacția ei la aflarea veștii că va fi din nou mamă de fată, artista a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă și un băiat, însă este împăcată cu gândul că fiica ei va avea cu cine să crească și cu cine să vorbească. Olguța a mai adăugat că nu se va opri până nu va aduce pe lume și un băiat, chiar dacă planul s-ar limita la doar trei copii.

„Ne împăcăm cu gândul că vom mai avea o fetiță, mie mi-a fost mai greu, recunosc, eu aș fi vrut băiat. Noi oricum vrem trei copii”, a afirmat Olguța Berbec la „Acces Direct”.

Cum s-au cunoscut Olguța Berbec și Remus Novac

Însărcinată în aproape șapte luni, Olguța radiază de fericire, deși nici nu se observă că este gravidă, având în vedere condiția ei fizică de invidiat.

Olguța Berbec și Remus Novac au vorbit și despre moemntul în care s-au cunoscut, unde altundeva, dacă nu chiar la un eveniment, mai exact la nunta unui prieten comun, unde au făcut ce știu ei mai bine: au cântat, însă nu oricum, ci împreună, deși nu se cunoșteau până la acel moment.

Atât le-a trebuit, pentru că, după ce și-au dat seama că sunt făcuță unul pentru celălalt, într-atât încât Olguța să dezvăluie că ar fi fugit de acasă pentru el, artiștii și-au și pus pirostriile și s-au și apucat de făcut copii frumoși.

Parteneri