Părintele Constantin Necula: Cine vrea sa fie parlamentar să nu îşi mai bată joc de cultura poporului român!

Foto: voci.ro

Radiografie incredibilă a României în vreme de coronavirus, făcută de părintele Constantin Necula.

Duhovnicul a vorbit despre starea poporului român şi importanţa credinţei în aceste vremuri de grea încercare pentru omenire. Acesta i-a mustrat pe unii dintre politicieni şi spune că aceştia ar trebuie să comunice mult mai bine cu cei care le dau girul de a conduce ţara.

“Oamenii ăia din linia intai, care luptă şi respiră coronavirus pentru că nu ştim să îi protejăm şi îi schimbăm la 12 ore sau la două zile. Am angajat la nesfârşit pile care să plimbe hârtii prin spitale, în loc să angajam medici de linia întâi. Medicii şi asistentele din România au fost principalii colaboratori ai prezenţei lui Dumnezeu în spital. Cine nu mă crede să îi întrebe pe bolnavi. Au aprins lumânări la capul muribunizilor. Au aprins de Paşti lumânări chiar dacă nu au avut lumină de afară. Au ştiut ce au de făcut. Nu avem un corp medical lipsit de suflet”, a spus preotul, potrivit Mediafax.

Constantin Necula a amintit şi despre întoarcerea copiilor la şcoală. Acesta spune că este necesar să redăm celor mici lunile pierdute în casă din cauza virusului. Mai mult, acesta spune că politicienii trebuie să se asigure ca astfel de situaţii nu se vor mai repeta.

 

Parteneri