Pe cine au ales Speak și Ștefania să le fie naşi la nuntă. Sunt două nume mari din showbiz!

Speak și Ștefania se iubesc mai mult ca niciodată, așa că, nu au stat prea mult pe gânduri și au programat deja marele eveniment. Deși toată lumea credea că nașii lor vor fi Sorin Bontea și soția sa, ei bine, surpriză! Nu sunt ei, ci alte două nume mari din showbiz-ul românesc. Despre cine să fie vorba oare?

”Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri..”

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri în momentul de față. Au reușit să ajungă la inimile tuturor după ce au dat dovadă de o iubire necondiționată și sprijin reciproc în cadrul competiției ”Asia Express”. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi au o relație strânsă cu Sorin Bontea și soția sa, despre care s-ar fi zvonit că le-ar fi nași la nuntă.

Ce să vedeți, nu-i așa, iar bomba acum vine! Potrivit okmagazine.ro, Speak a vorbit despre marele eveniment, la care desigur, Chef Sorin Bontea va pregăti cele mai bune delicatese. Cât despre nași.. nimeni alții decât Monica Munteanu și soțul ei!

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a spus Speak.

De asemenea, artistul a ținut să vorbească și despre perioada creată de pandemia de coronavirus, fiind de părere că i-a afectat din punct de vedere financiar. Speră ca lucrurile să redevină cum au fost, iar concertele să curgă din nou pe bandă rulantă.

”Noi sperăm să treacă totul mai repede, pentru că suntem conştienţi că, pe lângă chestiile ce ţin de sănătate, care sunt cele mai importante, pe partea economică vom avea de suferit foarte mult”, a mai zis el.

Parteneri