Penny Market anunță toți clienții să se întoarcă la case dacă au cumpărat acest produs

Penny Market își anunță clienții cu privire la rechemarea și returnarea unui produs.Este vorba despre ouăle 30 M, care în urma unei analize a fost detectată Salmonella. Penny transmite că această infecție provoacă afecțiuni grave digestive.

Conform anunțului publicat de ANSVSA, produsul Ouă 30 M cu termenul de valabilitate 7 iulie 2020, vândul de Penny este rechemat. „În urma unei analize, a fost detectată Salmonella. Această poate provoca afecțiuni grave digestive„, se scriu în anunțul ANSVSA.

Cei care au cumpărat produsul sunt rugați să nu consume produsul de mai sus și dacă se poate să îl readucă înapoi la Penny.

De asemenea, specialiștii menționează că Penny a reacționat imediat la această sesizare și a scos produsul de la vânzare, iar contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesar bonul fiscal.

Totodată, aceștia au precizat că alte tipuri de ouă vândute de Penny, nu reprezintă niciun pericol pentru consumatori.

„Această rechemare vizează produsul OUĂ 3M cu termenul de valabilitate 05.07.2020, LOT 160, marca de sănătate RO EPC 53 CE. Alte produse vândute de PENNY/REWE România, inclusvi alte tipuri de ouă, nu sunt afectate de această rechemare”, se arată în comunicat.

Reacția Penny după sesizarea produsului

În urma analizei făcute de ANSVSA, în urma căreia s-a descoperit că produsul OUĂ 30 M cu termenul de valabilitate 5 iulie 2020, LOT 160 conține urme de Salmonella, Penny Rewe România își cere scuze pentru inconveniențele create.

Clienții care au cumpărat produsul de mai sus pot apela la numărul 0800.110.111 sau pe adresa de mail [email protected]

În ceea ce privește infecția cu Salmonella, aceasta se găsește, de obicei, în produsele alimentare de origine animală, precum carnea crudă, ouă și lactate.

Infecția cu Salmonella se poate răspândi destul de ușor din cauza igienei deficitare, iar o persoană infectată poate transmite infecția ușor, fapt ce poate avea consecințe destul de grave.

Parteneri