Pensie incredibil de mare! Monica Tatoiu a dezvăluit ce pensie încasează în fiecare lună

Monica Tatoiu duce o viață liniștită. Cel puțin din punct de vedere financiar, vedeta nu are de ce să se plângă, de vreme ce în fiecare lună încasează aproximativ 10.000 de lei

Monica Tatoiu este cunoscută de toată lumea ca fiind o bună afaceristă. Aceasta le aduce oamenilor mereu zâmbetul pe buze prin poveștile și întâmplările sale. De curând, vedeta a mărturisit că are pe cartea de muncă nu mai puțin de 10.000 de euro, venituri care îi revin sub forma pensiei. De asemenea, aceasta este mereu sinceră cu publicul larg, iar astfel a mărturisit că a început să lucreze cu un venit de doar 600 de dolari.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru.

Dacă au nevoie de tine și nu sunt multe persoane competente, salariul crește. Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu într-o emisiune televizată, potrivit viva.ro.

„Acum avem mulți bani. Dacă nu eram cu Tatoiu (n.r. soțul ei) făceam praf toți banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei și nu pot sa rezist la o blană”, a mai spus Monica Tatoiu.

Parteneri