Pepe și Raluca Pastramă par să se despartă cu ceva resentimente. Raluca a cerut ordin de restricție

Pepe și Raluca Pastramă au decis să își spună adio, după mai bine de șapte ani de căsnicie. Și dacă am crezut că despărțirea va fi una amiabilă și fără scandal, ei bine ne-am înșelat amarnic, pentru că fosta soție a artistului a cerut un ordin de protecție împotriva tatălui copiilor ei!

Pepe și Raluca Pastramă par să se despartă cu ceva resentimente, mai ales că o bătaie în toată regula a avut loc în mijlocul străzii. Fosta soție a artistului ar fi fost agresată chiar de către acesta, sub privirile șocate ale martorilor.

După actele de violență care i s-au aplicat, Raluca Pastramă nu a mai suportat și a formulat o plângere împotriva celui care i-a fost soț timp de șapte ani. Mai mult, aceasta a cerut și eliberarea unui ordin de restricție împotriva acestuia, act ce a fost emis pe o perioadă determinată.

Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe

A fost întocmit și un dosar penal pentru infracțiunea de violență domestică, cercetările fiind efectuate de agenții Secției 7 de Poliție din București.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, se araă în zomunicatul Poliției.

S-ar părea că spusele apropiaților celor doi soți se adeveresc, nu puțini fiind cei care au declarat, sub protecția anonimatului, că Pepe ar fi fost violent, atât verbal, cât șoi fizic, cu Raluca Pastramă, neînțelegerile dintre ei plecând de la refuzul familiei acesteia de a-l accepta pe artist.

Parteneri