Polițiștii l-au oprit pe Șeful Biroului Permise Iași băut la volan! A consumat alcool pe o terasă și s-a urcat la volan

Vasile Zacornea, şeful Biroului Permise Iaşi, a fost găsit băut la volan, cu o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au oprit pe bărbat și l-au testat cu aparatul etilotest, după ce au fost sesizați că acesta ar fi consumat băuturi alcoolice la o terasă și apoi a plecat cu mașina personală.

Comisarul a fost sancţionat cu amendă de 1305 lei şi i-a fost reținut permisul de conducere.

“La data de 11.10.2020, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat care conducea un auto având valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat (la testarea cu aparatul alcooltest). Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile”, au declarat reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit publicației locale Ziarul de Iași, polițiștii au primit un pont de la un instructor auto, care i-ar fi sesizat cu privire la fapta șefului de la Biroul Permise. Bărbatul l-ar fi văzut pe comisarul Zacornea la o terasă, apoi după ce acesta s-a urcat la volan, a sunat la 112 şi l-a urmărit în trafic, dirijând patrula de poliţie spre traseul pe unde conducea comisarul de poliţie, spre domiciliu, noteză sursa citată. Poliţiştii l-au interceptat pe Zacornea la intersecţia dintre Tudor Vladimirescu şi bulevardul Primăverii.

În replică, bărbatul prins băut la volan spune că e vorba de o răzbunare. Comisarul spune că la mijloc este o răzbunare:”Aşa este la noi. Nu am nimic de ascuns, la terasă am băut cidru, nu alcool. Nu credeam că de la trei sticle de cidru, voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut”, a spus Zacornea pentru ziarul local.

Parteneri