Poveste de succes! Fetiță de 14 ani, admisă la 8 facultăți de prestigiu

Un fenomen, un mister, un geniu. Oricum i-ai spune, un lucru e clar! O adolescentă de 14 ani din California e diferită față de copiii de vârsta ei. Tânăra a fost admisă la nu mai puțin de 8 facultăți de prestigiu de peste Ocean.

Ea este Tiara. Înainte de izbucnirea pandemiei, a impresionat cu vocea ei zeci de spectatori la un meci de baseball. Pe lângă calitățile artistice incontestabile, adolescenta uimește și la capitolul ”școală”.

Tiara Abraham, 14 ani: “Am absolvit liceul anul trecut când aveam doar 13 ani, iar acum am trecut cu brio mai multe examene și trebuie să mă decid la ce universitate voi merge”.

Fata a fost admisă la nu mai puțin de opt facultăti din California, toate cu standarde înalte. Singura ei problemă este că nu are încă permis de conducere, potrivit stirileprotv.ro.

Tiara Abraham: “Mama mea e cea care mă duce cu mașina peste tot. Eu încă nu pot să conduc”.

Părintii spun că și-au dat seama că Tiara este un copil minune în urmă cu mult timp.

Taji Abraham, mama Tiarei: “Cred că ne-am dat seama probabil când avea în jur de patru ani. Atunci am supus-o unui test de IQ și ne-am dat seama că este exact ca Tanish”.

Adică este la fel ca băiatul lor, care, la 14 ani, era licențiat în inginerie biomedicală. Sora lui pare să urmeze același traseu. La numai patru ani era membră Mensa. Iar la 11 ani, când a susținut testul folosit pe scară largă pentru admiterea la colegiu în Statele Unite, a obținut un punctaj mult mai mare decât cel al unui elev de clasa a 7-a. În plus, are în portofoliu cinci burse de merit. Iar acum trebuie să se decidă ce facultate va urma.

Tiara Abraham: “Scopul meu final este să ajung să cânt pentru mari săli de operă precum Metropolitan Opera House. Am cântat deja la Carnegie Hall”.

Spune că viața ei nu se rezumă doar la învătat și se consideră un copil ca oricare altul.

Tiara Abraham: “Când nu studiez, îmi place să navighez pe Youtube, Twitter, Instagram sau TikTok. Sunt un copil normal de 14 ani și îmi place să mă distrez”.

După absolvirea facultătii, Tiara vrea să obțină un doctorat în arte muzicale.

Parteneri