Poveste Spectaculoasă! Păpușa de la Glina, fetița care a crescut la groapa de gunoi, iar acum a ajuns pe podium

Ochii mari, guriţa mică, trăsături de păpuşică! ”Păpușa de la Glina”, de la groapa de gunoi, pe podium! Cum s-a schimbat viața tinerei de 14 ani?

Ochii mari, guriţa mică, trăsături de păpuşică!”Păpușa de la Glina”, de la groapa de gunoi, pe podium!Cum s-a schimbat viața tinerei de 14 ani?

”Păpușa de la Glina” sau Adina Asăvoaie, pe numele din buletin, este o tânără de 14 ani care, ce credeți? A devenit model peste noapte! Are trăsături de păpușică, însă, viața a încercat-o dur încă din copilărie. Neajunsurile au existat dintotdeauna, iar totul a devenit mult mai complicat după ce tatăl a murit în urmă cu patru ani.

Mama a crescut-o singură pe Adina, cât și pe cei 4 frați ai săi. Deși existau zile în care nu avea ce pune pe masă, femeia își lua de la gură fără a se gândi vreo clipă la ea. În plus, a susținut-o întotdeauna pe fiica sa în cariera de model și a știut că va ajunge acolo unde și-a propus.

Invitată în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, ”Păpușa de la Glina” a vorbit despre schimbările din viața ei.

”Nu știu. Este foarte uimitor. Niciodată nu mă gândeam că o să ajung atât de departe și vreau să merg cât mai departe, să ajung un model de succes. Nu este ușor ceea ce fac, dar cu timpul m-am obișnuit și-mi place foarte mult. Și dacă-ți place ceva, poți să faci mai multe lucruri într-o zi”, a declarat Adina.

Parteneri