Poveste unică! Doi soți au murit ținându-se de mână după ce au fost infectați. Ce spune băiatul lor: “Durerea pe care o simt eu”

Doi soți din Carolina de Nord, Statele Unite, au murit la patru minute distanță, din cauza noului coronavirus.

Johnny Lee Peoples, de 67 de ani și soția lui, Cathy Darlene Peoples, de 65, și-au petrecut ultimele momente din viață ținându-se de mână pe patul de spital, transmite Daily Star.

Amândoi s-ar fi infectat în același timp, în urmă cu o lună.

Fiul lor a povestit într-un interviu că părinții acestuia au avut aceleași simptome care sunt întâlnite în mare parte din cazuri, febră și pierderea gustului și a mirosului, fiind internați.

La scurt timp, cei doi au fost mutați în același salon, pentru a-și petrece ultimele momente din viață împreună. „Nu este o glumă. Nu este o farsă”

„Două săptămâni mai târziu ei au fost duși în secția de terapie intensivă și totul s-a înrăutățit. Au fost mutați în același salon. S-au luat de mână, asistentele s-au adunat în jurul lor și au murit la scurt timp, la o distanță de patru minute. Nu e o glumă. Nu e o farsă. Nu mai vreau să se întâmple asta și altor persoane. Nu vreau să simtă nimeni durerea pe care o simt eu”, a spus băiatul lor.

Parteneri