Pozele incendiare cu Margherita de la Clejani care i-au declanșat lui Ioniță o criză de nervi

Margherita de la Clejani a făcut topless, chiar în fața tatălui ei, disperat, la rândul său de felul în care era privită fiica lui pe plajă

În urmă cu câțiva ani buni, Margherita de la Clejani a decis să își facă o schimbare radicală de look. Din fata pliniță, dar extrem de drăguță, cântăreța s-a transformat într-o adevărată divă, odată cu urmarea unor diete de slăbit și vizitele pe la cabinele de înfrumusețare estetică. Astfel, ea a recurs la o serie de operații sau intervenții noninvazive, printre care rinoplastie, botox în buze, pomeți sau frunte.

Una dintre cele mai reușite intervenții, de care Margherita a fost și este extrem de mândră se poate numi cea de mărire a sânilor, prin care cântăreața a punctat la toate capitolele în fața reprezentanților sexului tare, mai ales la prima ei apariție la plajă cu noile silicoane. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins, atunci, imagini în premieră cu vedeta, unele care aveau să fie extrem de discutate în lumea showbiz-ului mioritic.

foto wowbiz.ro

Declarații halucinante! Viorica de la Clejani vrea să se opereze la “medicul cu 8 clase”: “Direct la el mă duc! Lasă, că are talent. Omul are experiență”

Margherita de la Clejani a făcut topless cu noile silicoane

Fiica Clejanilor a făcut topless la țărmul Marii Negre și i-a înnebunit pe toți masculii din jur. Au fost însă și bărbați care au fost deranjați de priveliște. Lui Ioniță de la Clejani, de pildă, i-a picat fața atunci când și-a văzut fata făcând plajă fără sutien, însă artistul s-a abținut (cu greu, e drept!) să-i zică ceva Margheritei, preferând s-o certe pe această, părintește, doar din priviri.

foto wowbiz.ro

Totuși în momentul în care Margherita de la Clejani a apărut în poze deocheate în fața tatălui său, acesta a luat atitudine și a spus clar că nu este de acord cu astfel de apariții ale fiicei sale în public.”Sunt supărat pe ea. Când am fost la mare, eu am avut concert, ea s-a dus la plajă. I-am spus: ”Băi nene, dacă te duci pe plajă, fii și tu mai îmbrăcată, mă. Sunt oameni care te pozeaza și uite, au pozat-o”, a spus Ioniță de la Clejani la TV.

Parteneri