Prahova un județ greu încercat de focarele de coronavirus! S-au depistat încă câteva zeci de persoane testate pozitiv

Medicii din Prahova sunt în alertă, după ce un nou focar de coronavirus a fost identificat în judeţul Prahova. Focarul a fost depistat într-un centru social din oraşul Băicoi, unde a mai fost raportat un alt focar de coronavirus, în urmă cu câteva zile.

În judeţul Prahova a fost raportat un nou focar de coronavirus, într-un centru social din Băicoi. În acelaşi centru a mai fost confirmat un alt focar, în urmă cu câteva zile, 25 de persoane fiind depistate pozitive.

Medicii din Prahova sunt în alertă din cauza focarelor de coronavirus

În Băicoi a fost raportat un nou focar de coronavirus, într-un centru social. În urma testelor realizate, au fost descoperite pozitive opt persoane. În acelaşi centru al oraşului Băicoi a mai fost raportat un alt focar, în urmă cu câteva zile, când au fost testate pozitiv 25 de persoane.

Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat un nou focar la un centru de îngrijire a persoanelor adulte din Băicoi, din subordinea DGASPC Prahova, acolo unde în luna august au fost confirmaţi 25 de beneficiari şi angajaţi. Noul focar este într-un alt corp de clădire, iar aici au fost testaţi pozitiv opt beneficiari dintr-un total de 51 şi doi angajaţi dintr-un total de 39.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Prahova, persoanele infectate recent au fost evaluate de medici ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Starea acestora este stabilă, sunt asimptomatici şi au fost izolaţi în spital.

Urmează ca toţi cei infectaţi să fie consultaţi periodic de medicii Spitalul Orăşenesc Băicoi, unde au fost internaţi.

Parteneri