Președintele american Donald Trump a fost infectat cu coronavirus alături de soția sa! Casa Albă intră în Carantină

Șoc la Casa Albă! Președintele american Donald Trump și partenera lui de viață, Melania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19! Cei doi au intrat în carantină! Care este starea lor de sănătate?Coronavirusul a demonstrat că nu ține cont de nimeni și de nimic. Virusul ucigaș a ajuns până și la Casa Albă. Donald Trump le-a transmis public cetățenilor că el și soția lui, Melania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Donald Trump și soția lui, Melania au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Donald Trump a ales să facă acest anunț printr-o postare publică pe contul lui de Twitter. Peședintelor Statelor Unite ale Americii a mărturisit că atât el, cât și Melania Trump, au fost testați pozitiv cu coronavirus și că vor intra în carantină. În același timp, oficialul de la Casa Albă a spus că vor începe rapid procesul de recuperare și că vor trece prin aceste momente dificile împreună.

Oficialul de la Casa Albă și Prima Doamnă, în carantină

„În această seară, eu și Melania am fost testați pozitiv cu COVD-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece peste asta împreună!”, a scris Donald Trump pe rețeaua de socializare Twitter.

Pe lângă Donald Trump, și doctorul său a ținut să facă un anunț. Acesta a vorbit despre starea oficialului de sănătate, dar și a soției lui. Din fericire, potrivit doctorului, atât președintele Americii, cât și Melania Trump sunt bine.„Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine în acest moment și vor rămâne acasă, la Casa Albă, pe timpul convalescenței lor”, a transmis medicul.

Acest anunț a fost făcut la scurtă vreme după ce Hope Hicks, unul dintre principalii consilieri ai lui Donald Trump a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Cei doi au călătorit împreună în ultimul timp.

Parteneri