Prezentatoarea TV Dana Deac a fost diagnosticată cu cancer și a făcut tot ce se putea

Prezentatoarea TV Dana Deac a fost greu încercată de soartă. A fost diagnosticată cu cancer și a făcut tot ce se putea, dar boala a recidivat de cinci ori. Recent, vedeta a fost anunțată de medici că, din cauza stresului, ar putea avea o altă problemă gravă.

Dana Deac este o luptătoare, dar se pare că problemele de sănătate nu-i dau pace nici după ce a învins cancerul de 5 ori. Acum, prezentatoarea a fost avertizată că va suferi un accident vascular cerebral, dacp nu își schimbă stilul de viață.

„Azi am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: “Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa ca alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dv alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de socializare.

După ce a primit vestea de la doctor, Dana Deac a mers acasă, unde s-a petrecut un incident care demonstrează că vedeta este urmărită de situații stresante.

„Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat neliniștea născută de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul de la RCS. Ma întrebau dacă să sune la Poliția locală dacă tot nu se deranjează. Pentru cei care locuiesc în Floreasca și nu se mai bucură de serviciile de cablu de la RCS: cineva din echipa angajata de Persoana Fizica “nominalizată” pe panoul șantierului a tăiat cablul magistrala de la RCS.
Ni s-a comunicat că nu se poate estima timpul necesar remedierii. Muncitorii interogați de vecini spuneau ca șefii lor au făcut asta… Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece”, a mai povestit aceasta.

Jurnalista luptă în continuare

Prezentatoarea de televiziune a vorbit în trecut despre reușitele pe care le-a avut după ce a învins cancerul, demonstrând că are o ambiție de fier.

„Foarte mulți au sărit în ajutorul meu. Eu am respectat protocolul medical. După ce am terminat iradierile, în anul 2008, am participat la semimaratonul București. M-am pregătit toată vara și am reușit să-l duc la capăt. Am ieșit pe locul 7 la categoria mea de vârstă. M-am gândit că e un exemplu pentru toți. E frisonant să auzi că ești diagnosticat cu cancer pentru a cincea oară. Nimeni nu mi-a spus că ar putea exista posibilitatea de a face cancer tiroidian după întâmplările din 2008”, a povestit aceasta într-un interviu pentru Antena Stars.

Dana Deac obișnuiește să poarte războaie cu cei care încălcă legea. Luna trecută, a sesizat tăierea unor copaci protejați de lege.

Totodată, vedeta nu vrea să ia o pauză, ea a anunțat zilele trecute că va reveni pe pregătește o nouă emisiune.

Parteneri