Primarul Traian Ogâgău , care și-a filmat fiica în timp ce o umilea a fost reales pentru un nou mandat: “Deci, i-am ciuruit”

Traian Ogâgău, primarul localității Sângeorz Băi, a câștigat un nou mandat. Primarul a fost ales din nou în funcție, deși este cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o umilea. În filmare, fata era în genunchi, dezbrăcată, fiind pedepsită astfel de primar.

Primarul cercetat penal pentru că și-a umilit în mod public fiica a fost votat pentru un nou mandat în funcția de primar al localităţii Sângeorz Băi. Sute de oameni l-au felicitat pentru victorie.

După numărarea voturilor, primarul a ieşit învingător în faţa sediului primăriei unde îl așteptau sute de oameni pentru a-l felicita. Persoanele prezente nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţa.

Traian Ogâgău și-a anunțat victoria pe pagina sa de Facebook, unde a postat o filmare în care apar zeci de persoane care nu poartă mască în interiorul Primăriei.

„Deci, i-am ciuruit”, a afirmat primarul la aflarea rezultatului.

Sute de localnici îl aplaudau și îi scandau numele

Sute de localnici s-au strâns în faţa Primărei și au început să-l aplaude și să îi scandeze numele, dar niciunul nu respecta măsurile impuse în această perioadă.

„Astăzi este o nouă zi istorică pentru oraşul nostru. Vreau să felicit toţi competitorii şi să le transmitem să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim, dar un lucru este clar: Am reuşit împreună”, a afirmat primarul.

Primarul își începe mandatul sigur pe sine, deși în prezent este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.

Parteneri