Primele poze cu Alina Ceuşan gravidă! Fosta concurentă Asia Express se menţine în formă

Alina Ceuşan, cunoscută pentru popularitatea de care se bucură pe Instagram şi pentru participarea la emisiunea Asia Express, va deveni mamă pentru prima dată. Ea a încărcat în mediul virtual pentru prima dată imagini în care se poate observa burtica de gravidă.

Aşa cum era de aşteptat, mesajele din partea admiratorilor şi aprecierile nu au întârziat să apară.

Alina Ceuşan şi soţul ei, Raul Tişa, vor deveni părinţi pentru prima dată anul acesta. Vestea nu a fost confirmată în mod oficial de Alina Ceuşan, însă imaginile pe care le-a încărcat pe pagina personală de Instagram sunt mai mult decât grăitoare, scrie Click.

Alina a dezvăluit sarcina prietenilor virtuali

În fotografiile alb-negru postate apare îmbrăcată în haine sport, albe, iar burtica este evidentă. Mai mult decât atât, ea a distribuit imagini cu ecografia.

Alina Ceuşan şi Raul Tişa, nuntă de vis la castelul Banffy

Cel care i-a devenit soț, Raul Tișa, a cerut-o în căsătorie de două ori pe Alina, căci prima dată frumoasa blondă a fost nehotărâtă și a întârziat să ofere un răspuns clar. Modul în care Raul a ales să o ceară în căsătorie pe Alina, după mai bine de 6 ani de relație a fost unul complet inedit. Bărbatul a ascuns inelul de logodnă într-o înghețată! Nunta a avut loc în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj, unde cei doi au avut parte de o petrecere de vis și au sărbătorit dragostea lor alături de sute de invitați.

Raul este un soț înțelegător

Alina are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său și vorbește întotdeauna cu drag despre înțelegerea de care acesta dă dovadă. „Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta”, a mărturisit Alina Ceușan, la Antena Stars.

Parteneri