Primul mesaj a artistei Irina Loghin după ce a fost infectată cu coronavirus: “O formă mai agresivă a acestei boli”

Irina Loghin a revenit cu noi date despre starea sa de sănătate, după ce a anunțat în mod public faptul că atât ea, cât și soțul și fiul s-au infectat cu coronavirus. Artista de muzică populară le-a mulțumit fanilor pentru sutele de mesaje de susținere pe care le-a primit în ultimele zile.

“Eu sunt tot Irina voastră”, le-a scris Irina Loghin fanilor săi, pe Facebook, alături de un clip cu unul dintre cântecele sale. Cântăreața a ținut să mulțumescă pentru susținerea morală pe care a primit-o de când se află internată la Institutul Matei Balș din Capitală, acolo unde a ajuns în urma depistării cu noul coronavirus.

„Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile. Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook (…) Vă mulțumesc tuturor pentru că mă prețuiți, pentru că mi-ați dovedit încă o dată că îmi sunteți alături atât la bine, dar mai ales la greu! În încheiere, atât vă pot spune: Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi… tot ce am mai bun!”, a transmis Irina Loghin.

Irina Loghin, primul mesaj prin care anunța că a contactat Covid-19

Irina Loghin a anunțat că s-a infectat cu coronavirus și spune că nu are o formă agresivă, fiind complet asimptomatică. Atât ea, cât și soțul și fiul acestora au ieșit pozitivi după două teste Covid-19 consecutive.

„După cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli”, a anunțat Irina Loghin.

Parteneri