Printr-o postare Vulpița se arată foarte nostalgică! Cu gândul la vremurile de odinioară, însă fanii nu sunt de aceeași părere

Ehe, s-au dus vremurile de altădată, când Vulpi era mare star pe micile ecrane și toată lumea îi urmărea peripețiile. Direct de la Blăgești, Veronica a devenit tare nostalgică și le-a împărtășit fanilor săi o amintire de când era… ”vedetă”!

Timp de 9 luni, Veronica și Viorel au fost cap de listă în emisiunea ”Acces Direct”, iar oamenii stăteau cu sufletul la gură zi de zi și așteptau peripețiile lor. Ei bine, timpul a trecut și soții Stegaru au fost nevoiți să se întoarcă acasă, la fiica lor și la familie, în Blăgești. Și cum dorul de faimă e mare, Vulpi a noastră a devenit tare nostalgică.

Vulpița duce dorul televiziunii

Veronica a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea din platoul emisiunii ”Acces Direct”, de pe vremea în care făcea furori și era asaltată de fani, semn că îi este tare dor de acea perioadă. Unde mai puneți că le-a lansat celor din mediul online și o provocare? Tânăra din Blăgești i-a întrebat pe internauți dacă ghicesc ediția în care purta ținuta respectivă!

”Duminica ne relaxam. Mai țineți minte când am purtat rochia asta? @acces_directoficial”, a scris ea.

Și dacă credeați că postarea ei va fi ignorată, ei bine, vă înșelați amarnic! Fanii au comentat imediat la ipostaza demnă de o adevărată divă a Vulpiței. Mesaje de bine, mesaje mai puțin plăcute și încurajări, au curs în lanț la poza Veronicăi! Eheee, s-au dus vremurile de altădată!

”Îți lipsește momentele de glorie… vise fatuca/ Esti frumoasa ❤️❤️/ Esti frumoasa, dar degeaba daca proasta/ Prima si ultima data ai purtat-o:))/ Si o mai porti??/ Iar ati aparut panaramelor/ Imi este dor de voi”, iar lista poate continua.

Parteneri