Prizonieri în paradis / Cuplu blocat într-un resort din Maldive: “Sună bine doar până…”

  • Raul şi Olivia De Freitas, cuplu proaspat căsătorit din Africa de Sud, au plecat să petreacă luna de miere în Maldive.
  • Vacanţa lor trebuia să dureze 6 zile într-in resort de lux.
  • Din cauza coronavirusului, zbourile înapoi spre casă au fost anulate, iar cuplul proaspăt căsătorit a rămas blocat în resortul de lux.

Un cuplu proaspăt căsătorit a rămas blocat într-o vacanţă eternă în Maldive din cauza coronavirusului.

Olivia şi Raul De Feitas, 27 şi 28 de ani, din Africa de Sud, aveau programată o lună de miere pentru 6 zile la resortul Cinnamon Velifushi din Maldive. Ei au aterizat în paradis pe 22 martie, iar după o săptămână toate zborurile către Africa de Sud au fost anulate, în ciuda faptului că au fost asiguraţi la plecare că se pot întoarce.

Acum, cei doi proaspăt căsătoriţi sunt prizonieri în paradis, singurii oaspeţi din resort la un preţ redus faţă de cei 750 de dolari pe noapte cât costă camera în mod obişnuit. Ei se bucură de toată atenţia angajaţilor, blocaţi şi ei în complexul unde sunt angajaţi.

“E incredibil că petrecem acest timp aici. Dar toată lumea spune că ar vrea să rămână blocat pe o insulă tropicală până când asta chiar se întâmplă. Asta sună bine doar când ştii că poţi să pleci”, a declarat Raul. Cei doi tineri se plâng că în ciuda discountului, fiecare zi petrecută în resort îi costă o avere.

Parteneri