Puterile miraculoase ale citricelor – remedii naturale cu lamaie

Apa cu lamaie este sanatoasa, iar acest lucru nu mai reprezinta un secret. Totusi, aceasta este mult mai eficienta decat ne-am fi putut imagina. Lamaile sunt bogate in vitamina C, calciu, magneziu, fier si au un gust placut.

Potrivit healthyfoodhouse.com, consumand zilnic apa cu lamaie veti evita urmatoarele 10 probleme:

1. Probleme digestive
Sucul de lamaie imbunatateste digestia si combate acidul gastric, balonarea si celelalte stari de disconfort stomacal.

2. Probleme ale pielii
Sucul de lamaie este bogat in antioxidanti si, astfel, va va ajuta sa scapati de pete, riduri si acnee. Sucul de lamaie poate fi folosit si direct pe piele.

3. Detoxifiere
Lamaia este un detoxifiant puternic atunci cand este amestecata cu apa. Apa cu lamaie este recomandata in diete, posturi, detoxuri.

4. Scaune neregulate
Datorita pectinei pe care o contine lamaia veti putea spune adio constipatiei. Sucul de lamaie va va pastra colonul curat, avand un puternic efect antibacterian.

5. pH dezechilibrat
Un pahar de apa calduta cu lamaie in fiecare dimineata va va ajuta sa va resetati pH-ul. In ciuda faptului ca sucul de lamaie este acid, creeaza un mediu alcalin in organism.

6. Probleme digestive
Sucul de lamaie ajuta digestia si stimuleaza productia de bila.

7. Crestere bacteriana excesiva
Sucul de lamaie stopeaza cresterea si multiplicarea bacteriilor.

8. Dureri si inflamatii
Apa cu lamaie lupta impotriva durerii si inflamatiei la nivelul incheieturilor, in special al genunchilor, dizolvand acidul uric.

9. Raceli
Exista numeroase dovezi conform carora apa cu lamaie combate racelile comune.

10. Sanatatea ficatului
Apa cu lamaie intareste ficatul, marind productia de enzime. Este important sa avem grija de sanatatea ficatului indiferent de varsta.

Parteneri