Radu Banciu, atac fără precedent la bătrânii care nu poartă mască de protecție în locurile publice

Radu Banciu, atac fără precedent la bătrânii care nu poartă mască de protecție în locurile publice. Mulţi dintre cei în cauză nu o poartă deloc, iar alţii o poartă doar de formă pentru ca aşa le cer autorităţile.

Celebrul jurnalist a spus în cadrul emisiunii pe care o moderează, la postul de televiziune B1TV, la ce riscuri se expun cei ce nu respecta măsurile de combatere a răspândirii SARS CoV2. Pe lângă acestea moderatorul a ţinut să precizeze faptul că prin acest comportament sunt afectaţi şi cei din jurul persoanelor iresponsabile.

Banciu a folosit cuvinte grele la adresa bătrânilor, care se încred în orice și oricine, mai puțin în cine trebuie. Nici ministrul Marcel Vela nu a fost ocolit de furia jurnalistului.

Radu Banciu, atac fără precedent la bătrânii care nu poartă mască de protecție!
Tot discursul jurnalistului a pornit de la faptul că deşi purtarea obligatorie a măștii în spațiile publice, nimeni nu a luat inițiativa de a organiza o campanie de distribuire a acestora în oraș

“N-am văzut o mască distribuită pe străzi. Dacă eram o țară civilizată, ai fi văzut oameni cu mască pe față distribuind măști. Dar steril, da? Nu cum stau bătrânii.

Parteneri