Raluca Pastrama surprinsă alaturi de fetitele ei in timp ce isi muta lucrurile intr-o noua casa

Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca a zguduit showbiz-ul românesc! Paparazzii Spynews.ro au fost pe fază și au surprins imagini exclusive cu soția artistului, în timp ce se… mută! Se pare că frumoasa brunetă și-a găsit deja liniștea în brațele altcuiva.

Divorțul dintre Pepe și Raluca a zguduit lumea mondenă! După o căsnicie aparent perfectă de 8 ani, care s-a materializat în două fetițe superbe, frumoasa brunetă a hotărât să-i spună „adio” artistului. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva zile printr-un videoclip postat de cântăreț pe Internet, în care explică întreaga situație. Cei doi nu doresc să-și spele rufele în public și speră ca totul să se termine fără scandal și în liniște. Cu toate că nu vor mai forma un cuplu, Pepe și Raluca fac tot posibilul să păstreze o relație formală, de dragul copiilor.

De când a aruncat bomba în mediul online, Pepe și soția sa sunt pe buzele tuturor. Cei doi au fost surprinși, separat, alături de copii, semn că fetițele lor nu sunt neglijate de părinți, în ciuda situației dificile în care se află. Dacă inițial Pepe a fost văzut în timp ce își lua fiicele de la grădiniță, acum a fost rândul soției sale.

După ce Pepe a mărturisit că el și Raluca nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni, paparazzii Spynews.ro au fost pe fază și au aflat unde se refugiază frumoasa brunetă în aceste clipe de cumpănă. După ce și-a luat fiica de la grădiniță, Raluca a dat fuga până la casa părinților ei pentru a lua mai mulți saci, cel mai probabil cu haine. Aceasta a fost ajutată să care bagajele până la mașină, care nu au fost chiar puține.

În același timp, soția lui Pepe a găsit și câteva momente pentru a se schimba de haine și a ales o ținută lejeră, formată dintr-un trening lejer, de culoare bej, care se așează de minune pe formele apetisante ale brunetei. De asemenea, outfit-ul ales de ea este ideal pentru treburile pe care le-a avut, fără a o împiedica în vreun fel sau altul.

În brațele cui și-a găsit liniștea
Dacă iubirea dintre Raluca și Pepe s-a evaporat, bruneta a fost nevoită să își găsească liniștea în brațele altcuiva și cine să îi fie alături dacă nu o prietenă apropiată de-a ei? După ce și-a luat lucrurile din casa părinților ei, bruneta s-a îndreptat spre casa unei tinere blonde, care a ajutat-o imediat să care toți sacii cu care a venit.

Raluca și prietena ei au cărat lucrurile brunetei de la mașină până în casa blondinei. Cu toate că se lăsase deja întunericul, soția lui Pepe nu a lăsat treburile neterminate și s-a asigurat că nu mai are nimic de transportat, cel puțin momentan.

Parteneri