Răsturnare de situație. Declarații fără precedent din noaptea crimei, fratele lui Emi Pian a dezvăluit de cât timp se plănuia uciderea interlopului

Fratele și fiul lui Emi Pian au făcut dezvăluiri uimitoare despre noaptea în care interlopul din Giulești a fost ucis cu sânge rece de un tânăr dintr-un clan rival. Cei doi bărbați susțin că Richard Gheorghe Emanuel plănuia de mult uciderea liderului clanului Duduianu, existând un conflict între părți.

Mai mult decât atât, fratele interlopului ucis pe 4 august susține că în urmă cu 3 ani a fost atacat de o rudă a presupusului criminal al lui Emi Pian. În plus, rudele regretatului interlop spun că cei din clanul Rinu erau pregătiți pentru un atac.

Familia bărbatului ucis săptămâna trecută spune că nu caută răzbunare, ci lasă autoritățile să-și facă datorită și să găsească persoana vinovată de moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

Fiul și fratele lui Emi Pian, dezvăluiri din noaptea crimei care dau peste cap ancheta Poliției
„Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pământul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic.

Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni. Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoată adevărul la iveală. Și să ne lase în pace”, a declarat fratele lui Emi Pian, relatează antena3.ro.

Familia lui Emi Pian cere autoritățile să facă dreptate

Rudele lui Emi Pian au arborat steagul alb și susțin că nu se vor răzbuna pe presupusul criminal al lui Emi Pian. Totodată, familia interlopului omorât cu un briceag are încredere că oamenii legii vor face dreptate în cazul uciderii liderului clanului Duduianu.

De asemenea, rudele interlopului spun că cei din clanul Rinu au plănuit în amănunt moartea lui Emi Pian, subliniind faptul că nu este vorba de un singur vinovat, ci de mai mulți. Fiul și fratele bărbatului ucis se întreabă acum de ce polițiștii au arestat o singură persoană.

„Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni.

Parteneri