Răzbunare cruntă! L-a zărit, a coborât din maşină şi l-a bătut până a murit

Foto: evz.ro

Crimă într-o localitate din Iaşi. În localitatea ieşeana Ţibana, în cursul zilelor trecute s-a produs o crimă. Poliţiştii au fostprezenţi la faţa locului. Criminaliştii efectuează mai multe cercetări pentru a se cunoaşte cu exactitate cauzele producerii crimei. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML).

Momente incredibile în localitatea ieşeana Ţibana. În seara de 22 mai avea să se întâmple o crimă. Totul s-a produs în urma unui conflit mai vechi dintre doi vecini. Sesizarea, la numărul unic de urgenţă, 112, a fost făcută în jurul orei 21 de către o femeie care l-a găsit pe bărbat, fără suflare, într-un şanţ.

Un bărbat domiciliat în localitatea Ţibana se deplasa, în cursul serii de 22 mai, pe un drum din comună. În câteva momente, un autoturism s-a oprit în faţa lui, iar din acesta a ieşit un bărbat cu care avusese un conflict mai vechi. Totul a degenerat când suspectul l-a lovit pe bărbat în zona fetei. Din cauza loviturii, bărbatul a căzut, iar suspectul a continuat să îl lovească. După ce s-a răzbunat, suspectul a plecat de la locul incidentului. Smau Ionuţ, în vârstă de 31 de ani este suspectul de crimă, iar victima se numeşte Florea Vasile în vârstă de 56 de ani. După o oră de la conflic, o femeie care trecea prin zona a văzut trupul bărbatului şi a sunat de urgenţă la 112.

Medicii legişti l-au preluat pe bărbat şi l-au dus la IML. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea crimei.

Ion Smau a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor. Decizia a fost luată  de Tribunalul Iași.

 

Parteneri