Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus: ”Zilele astea am avut febră puternică”

În platoul emisiunii a cărei gazdă este, Răzvan Simion a făcut mărturisiri incredibile. Prezentatorul TV a declarat, în direct, că s-a testat de două ori pentru coronavirus.

Problemele de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap în ultimele zile l-au determinat pe Răzvan Simion să meargă la spital. Febra puternică l-a pus pe gânduri, așa că prezentatorul TV s-a testat pentru coronavirus.

Ca toată lumea să fie liniștită, Răzvan Simion și-a făcut două teste. Din fericire, rezultatele au fost negative și este vorba despre o viroză.

”Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă! A fost doar o viroză pe care Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. De câteva luni, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele altei femei.

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.

Parteneri