Rețeaua de magazine Carrefour retrage de pe piață un produs care este infectat și recheamă clienții în magazine

Alerta alimentara. Reteaua de magazine Carrefour Romania retrage de pe piata si recheama clienti pentru a returna urmatorul produs urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.

Anuntul CARREFOUR ROMANIA S.A:

“In urma notificarii primite de la furnizorul S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL., CARREFOUR ROMANIA S.A. retrage de pe piata si recheama de la consumatori urmatorul produs urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes.

Datele de identificare ale produsului sunt:

Denumire produs: CIOLAN DEZOSAT AFUMAT VID

Furnizor: S.C. FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL

Lot/DLC: 3108-0 / 05.10.2020

3108-1 / 06.10.2020

Se recomanda persoanelor care detin produse din loturile descrise mai sus sa nu le consume ci sa le distruga sau sa le aduca inapoi in magazinele de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnata, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele mentionate mai sus si care prezinta febra simpla sau insotita de dureri de cap, sunt rugate sa consulte medicul si sa raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scazuta, precum si cele in varsta trebuie sa acorde o atentie deosebita acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boala potential grava, cu un timp de incubatie de pana la opt saptamani.
Pentru informatii suplimentare, puteti contacta Carrefour Romania S.A.: [email protected]” se arata in comunicatul Carrefour.

Lista magazinelor care au vandut acest produs:

 

Parteneri