România continuă să fie zguduită din ce în ce mai des de cutremure! Un nou seism s-a produs astăzi

România continuă să fie zguduită din ce în ce mai des de cutremure! Astfel, un nou sesim s-a produs luni dimineața, 19 octombrie, într-o zonă neobișnuită a țării noastre.Un nou seism a lovit România în această dimineață. Potrivit primelor informații transmise de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs în jurul orei 08:01, într-o zonă neobișnuită, mai exact în județul Bacău.

Din fericire, seismul a avut o magnitudine mică, de 2,2 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri.Un nou cutremur a lovit România

Cutremurul din această dimineață a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 40km S de Bacau, 111km S de Iasi, 114km NV de Galati, 127km NV de Braila, 131km NE de Brasov, 160km SV de Chisinau, 164km NE de Ploiesti, 206km V de Tiraspol, 213km N de Bucuresti, 231km NE de Pitesti

Ultimul seism s-a produs chiar ieri, 18 octombrie, în apropiere de București, măsurând o magnitudine de trei grade pe scara Richter. Se pare că țara noastră este lovită din ce în ce mai des de astfel de fenomene, ceea ce ne duce cu gândul la declarațiile pe care le-a făcut cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, în urmă cu ceva timp.

Maria Ghiorghiu a anunțat un mare cutremur

Celebra clarvăzătoare a scris pe blogul său, acolo unde face tot felul de previziuni, unele chiar foarte sumbre, că un mare cutremur va zgudui România în viitorul apropiat. Ea a mărturisit că a simțit cum ”temelia pereților se rupea” și chiar a auzit și o voce, care striga cu disperare: ”Ce cutremur! Dar nu se mai termină odată!”.

”Pernele săreau de pe masă și erau gata să cadă. Vedeam cum temelia pereților se rupea, precum pâinea în mâinile noastre când o frângem”, spunea Maria Ghiorghiu.

Parteneri