Românii sunt îndemnați să nu își facă stocuri pentru sărbători! Marile magazine sunt bine aprovizionate

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) anunță că marile magazine sunt pregătite și bine aprovizionate cu stocuri de alimente și produse de igienă, astfel încât clienții nu au motive să facă stocuri în lumina noilor restricții anunțate de autorități.

AMRCR a atras atenția că este posibil ca în acest sfârșit de săptămână românii să își facă stocuri de alimente acasă, mai ales că de luni vor intra în vigoare noile restricții anunțate de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Centrele comerciale sunt pregătite, atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o creștere a cererii.

“AMRCR îi asigură pe toți care sunt clienți ai magazinelor membrilor Asociației că la nivelul acestora sunt luate toate măsurile sanitare necesare, iar personalul este organizat pentru a asigura funcționarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale. Vă informăm că au fost revăzute procedurile de transport și aprovizionare, se analizează oportunități suplimentare pentru produsele și producătorii locali, precum și soluțiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare. Facem un apel către toți consumatorii să țină seama de condițiile privind autoprotecția (purtarea măștii, păstrarea distanței de siguranță etc.) și să respecte indicațiile personalului de pază și ordine în ceea ce privește accesul în magazine”, a transmis Asociația, potrivit Mediafax.

Magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare, susține Asociația Marilor Rețele Comerciale din România.

Parteneri