S-a aflat abia acum! Ceaușescu a încercat să o mărite pe Nadia Comăneci cu un celebru fotbalist

Securitatea lui Nicolae Ceaușescu și responsabilii cu propaganda ai Partidului Comunist au încercat să o mărite pe celebra sportivă Nadia Comăneci cu un fotbalist celebru de la noi.

Partidul Comunist Român a încercat să o mărite pe Nadia Comăneci cu un fotbalist celebru. De-abia acum s-a aflat

O fotografie pare să susțină zvonurile din comunism, conform cărora fotbalistul Ion Geolgău și Nadia Comăneci ar fi format un cuplu. Fotografia a fost făcută în vestiarul Universității Craiova, pe 16 martie 1983, după ce echipa bătuse cu 1-0 pe nemții de la Kaiserslautern. În urma acelui rezultat, Universitatea Craiova se calificase în semifinalele Cupei UEFA. astfel, după meci, craiovenii au ascultat în premieră „Oltenia Eterna Terra Nova”, scris de poetul Adrian Păunescu, cântec ce a devenit imnul clubului.

Printre eroii de atunci ai trupei din Bănie s-a aflat și Nadia Comăneci, care s-a așezat, în vestiar, culmea, chiar lângă Ion Geolgău, cel cu care se presupune că a avut o relație. Lumea s-a întrebat mulți ani cum a ajuns Nadia Comăneci să se învârtă în anturajul echipei de fotbal Universitatea Craiova. de asemenea, mulți erau nelămuriți în ceea ce privește povestea de iubire dintre campiona mondială și Ion Geolgău, potrivit Playtech.

Aurel Țicleanu a spus adevărul despre presupusa idilă

Celebrul fotbalist Aurel Țicleanu a lămurit lucurile după 37 de ani. „Partidul Comunist se gândea, la acel moment, și la o eventuală căsătorie”, a spus Aurel Țicleanu. Fostul fotbalist a amintit că Nadia Comănici era plcută de toată lumea. „În primul rând, cine nu o plăcea atunci?

Era un copil talentat, frumos, campioană, era vedeta noastră în lume… Plus că era și un model, nu avea cum să nu îți placă. Apoi, și Gheorghiță Geolgău era un jucător foarte bun, juca la echipa campioană, la echipa națională, era tânăr, drăguț, frumos, deci imposibil să nu fi fost o simpatie între ei.

Cei doi iubiți nu au fost de acord cu PCR

Dar probabil că Partidul Comunist a pus căruța înaintea cailor, iar copiii nu au fost de acord. A forțat lucrurile… O relație are nevoie de timp, cei implicați să-și rezolve problemele și să-și verifice puterea sentimentelor și lucrurile să crească sau nu.

Dar, pentru Partid, era un lucru de pus în vitrină, o miză, era de prima pagină. Dar nu au păstrat legătura, erau foarte ocupați încă de pe atunci”, a mai spus Aurel Țicleanu.

Parteneri