S-a aflat adevăratul motiv pentru care a divorțat Bănel Nicoliță: “Am plecat de lângă mama lor pentru altă femeie”

Bănel Nicoliță a spus adevărul despre motivul real al divorțului dintre el și soția lui. Fotbalistul recunoaște că a greșit față de familia sa, însă visul său a contat mai mult decât căsnicia cu partenera sa.

Bănel Nicoliță a recunoscut care a fost motivul despărțirii dintre el și soția lui, împreună cu care are două fiice. Sportivul a declarat că visul lui de a construi un viitor pentru fotbalul din Făureni, localitatea lui natală, a fost motivul pentru care a ales să renunțe la familie.

Motivul divorțului dintre Bănel Nicoliță și soția sa

Fotbalistul a investit o sumă consistentă de bani pentru a amenaja un teren de joc, dar și pentru a dota echipa de fotbal cu toate cele necesare, finanțe cu care fosta soție a acestuia nu a fost de acord.

„Divorțul a fost din cauza mea. Eu am vrut sa fac ceva aici la Făurei și fosta mea soție nu a fost de acord. Am investit aici, m-am îndepărtat de familie. A fost nevoie să renunț la familie. Au intervenit discuții, reproșuri, acesta a fost motivul divorțului”, a recunoscut antrenorul echipei Făurei, în cadrul unei emisiuni tv.

În ceea ce privește noua lui poveste de dragoste, Bănel Nicoliță spune că totul decurge normal, iar de fiicele sale are în continuare grijă, relația cu fosta soție fiind una foarte deschisă și fără resentimente.

„Nu vreau ca fetele mele să creadă că am plecat de lângă mama lor pentru altă femeie. Soția mea a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Și eu am spus bine. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat. Dar sunt responsabil și recunosc”, a mai dezvăluit fotbalistul.

Parteneri